Til hovedinnhold

Årsrapport - prosjekt Samarbeid om etisk kompetanseheving

Rapporten beskriver og evaluerer tiltakene gjennomført i 2013 samt hvilke resultater som er oppnådd. Formålet er også å synliggjøre og dokumentere arbeidet som gjøres av prosjektledelsen i KS.

17.03.2014 av Seksjon helse og sosial
Sist oppdatert: 18.03.2014

Bedre kvalitet på tjenestene

Pr. 31.12.13 var 2013 kommuner deltakere i prosjektet. Aktivitetsnivået i delta­kerkommunene varierer. Mange deltakerkommuner har av­sluttet prosjektene sine og har implementert etikkarbeidet i drift. Flere er midt i prosjekt­perioden. I noen kommuner har etikkarbeidet rent ut i sanden og dessverre ikke ført til varige endringer. Men de fleste kommunene har gjort seg viktige og gode erfaringer, samt ser nyttige resultater som gir bedre kvalitet på tjenestene. I årsrapporten for 2013, som er skrevet av prosjektledelsen i KS, presenteres dette nærmere.

 

Stor aktivitet

2013 var et år med stor aktivitet for prosjektledelsen i KS. Gjennom de ulike tiltakene nådde prosjektledelsen i underkant av 4000 deltakere fra ca. 140 kommuner. Flesteparten av  deltakerkommunene i puljene 1- 5 har nå avsluttet sine prosjekter og levert sluttrapport. Erfaringene og resultatene deres sammenfattes og publiseres på prosjektets nettsider fortløpende. Dette er svært viktig kunnskap som vil være med på å forme prosjektet videre samt hvilke tiltak som skal satses på fra prosjektledelsens side.

For spørsmål om årsrapporten eller prosjektet, kontakt gjerne prosjektledelsen.

 

Se årsrapporten

 

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?