Til hovedinnhold

Førstemann ut!

Seksjon helse og sosial gratulerer de tre fagforeningene som var først ute med å ta i bruk de nye kurssidene for psykisk helse og rus.

04.03.2013 av Seksjon helse og sosial
Sist oppdatert: 15.03.2013

De tre fagforeningene får dekket kursavgifter på opp til 10 000 kroner av Seksjon helse og sosial sentralt.

Fagforeningen i Nærøy har tatt kontakt med RIO og fått Jon Storaas til å holde dagskurs for ansatte i kommunen. Kurset " Hvordan møte bruker, motivasjon / motstand", og ble holdt sammen med nabokommunen Vikna.

Seksjon helse og sosial i Trondheim har bestilt foredragsholder og etikkekspert Lars Gunnar Lingås til å holde kurset Etikk i jobb i andres hjem"den 23. april. Målgruppen for kurset er ansatte i hjemmetjenestene.

Seksjon helse og sosial i Oslo har brukt SHS sine nettsider og booket Jan-Magne Sørensen til en temadag om tvang. 9. april skjer det.

Vi gratulerer de tre fagforeningene som var så raske med å arrangere kurs fra kurssiden!

Kurssiden er ment som en hjelp til tillitsvalgte som vil tilby kompetanseheving for medlemmer som jobber innen fagområdene psykisk helse og rus. Siden inneholder kontaktinformasjon til diverse kurstilbydere og foredragsholdere. Videre presenteres aktuelt yrkesfaglige materiell, og dere finner også en oversikt over nyttige kompetansemiljø og nettsteder.

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?