Til hovedinnhold

Kristiansand Kultur Rullator i bevegelse

Kristiansand Kultur Rullator er en flyttbar kulturformidler som tilbyr kulturopplevelser for personer som de ikke selv kan oppsøke. Rock på omsorgssenteret var overskriften i Fedrelandsvennen.

05.02.2008 av Hermann Albert
Sist oppdatert: 05.02.2008

Kulturrullatoren besøker forskjellige institusjoner i Kristiansand.
KreativOmsorg har registrert over 100 arrangementer på Rullatorens hjemmeside.  Blant de forskjellige aktiviteter kan vi lese:Kristiansand Symfoniorkester, Kristiansand Kulturskole, Protestfestivalen, Kristiansand Barne- og Ungdomsteater, Bygdekinoen, leserombud, revygrupper og lokale band, kunstnere som Roald Andersen d.y, forfatterne av bokserien ”Rusleturer” Knut og Inger Johanne Mæsel m.fl.
 
Kulturrullatoren har som mål å samler mennesker på tvers av generasjoner og møtestedene vil være i eldreinstitusjoner og i tradisjonelle rom hvor kulturen fremføres. Programet består av nye initiativ, men synliggjør også mange som allerede er aktive og sprer glede i institusjonshverdagen. 
 
For utfyllende informasjon om Kristiansand Kultur Rullator, ta kontakt med Leif Emanuelsen ved Kongens Senter, tlf. 38 07 66 36.
 
På KreativOmsorg i Kristiansand 9. og 10.april vil vi få besøk av
Kulturrullatoren.
;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?