Kurs for kjøkkenpersonell
Bærekraft og matglede gjennom smakstyring, tverrfaglig samarbeid og teamarbeid. Tilbudet vil foregå på Teams
08.01.2021
Sist oppdatert: 08.01.2021
Dato: 5. februar 2021
Klokken 10:00 – 12:00 eller fra 17:00- 19:00
To dyktige foreleser som begge sitter i Faggruppen Ernæringsarbeider i Fagforbundet.
Erlend Eliassen: Leder av Faggruppen for Ernæringsarbeider i Fagforbundet.
Erlend har reist land og strand rundt og holdt foredrag om matglede, samarbeid, og gode løsninger for ernæringsarbeidere. Veileder i filmen måltidets muligheter. Har vært i redaksjonskomiteen for Kosthåndboka. Jobber til daglig ved Nygård kjøkken i Sandefjord kommune. Erlend har fokus på løsninger og holdninger og systemer for varige endringer.
Ronald Takke: Medlem i Faggruppen for Ernæringsarbeider Fagforbundet.
Ronald har 40 års erfaring fra forskjellige typer kjøkken. De siste 7 årene innen matomsorg for eldre. Avdelingsleder på kjøkkenet til LHL sykehuset på Gardemoen. Fikk matomsorgsprisen 2017. (Nytekning, kompetansedeling, brobygging) mellom yrkene. Holder nå på med studie med base i Belgia, for kjøkken ledere.
Meld deg på under her til den tidspunktet det passer best for deg. Samme kurs begge tidspunkt.
PÅMELDING til webinar 5 Februar kl. 10.00-12.00
https://www.fagforbundet.no/fagforeninger/rogaland/
PÅMELDING til webinar 5 februar kl 17.00-19.00 :
https://www.fagforbundet.no/fagforeninger/rogaland/
PÅMELDINGSFRIST er 31.01.2021. Gratis for Fagforbundets medlemmer. Ikke medlemmer kr. 500,-. Betales til konto 9011.05.13096 eller Vipps til 137334
Du vil få en link på mail 2 dager før webinaret