Til hovedinnhold

- Hildegunn er en sann solstråle!

Poliklinikkens solstråle, forteller hennes kollegaer begeistret!

Poliklinikkens solstråle, forteller hennes kollegaer begeistret! (Foto: Lene Christiansen)

Hildegunn Eriksen er helsesekretær ved øye poliklinikk i Helse Bergen HF. Hennes bidrag til godt arbeidsmiljø verdsettes av kollegaene.

27.04.2023 av Marianne Solem
Sist oppdatert: 27.04.2023

Bidrar på alle plan

Da vi ba om tips på kollegaer som bidrar til et godt arbeidsmiljø, kom det raskt en e-post fra Lene Christiansen som jobber på øyeavdelingens kontor i Helse Bergen HF.

-Hildegunn Eriksen på øye poliklinikk er en sann solstråle! Hun bidrar både i administrasjonen og i klinikken med oppgavene en helsesekretær har på øyeavdelingen, skriver Lene.

- Hun har alltid et smil til deg, oppmuntrer, støtter og er en veldig god kollega. Etter arbeidstid lager hun aktiviteter som helårsbading for ansatte, rosa sløyfe-løp, tar initiativ til å gå ut og spise sammen. Når Hildegunn svarer vår syketelefon er hun alltid vennlig, ønsker god bedring og viser at hun bryr seg om de som ringer. Hun kommer alltid på jobb med et "god morgen", og hver dag sprer hun godt humør rundt seg.

Viktig å se hverandre uten uniform

-Hei, det er Hildegunn, svarer det blidt på telefonen når vi ringer.  Vi forteller henne hvorfor vi ringer og at hennes kollegaer setter veldig stor pris på å jobbe sammen med henne.

-Og herlighet, eg blir rørt. Tusen takk, svarer hun lettere overveldet på klingende Bergensk. -Men det er mange som bidrar til et godt arbeidsmiljø her, fortsetter hun.

Hildegunn har jobbet 6 år på øye poliklinikken. Før det jobbet hun i 17 år på tannlegekontor.

-Jeg trives veldig godt i helse, sier hun. Liker pasientkontakten, at jeg kan bidra med enkelte oppgaver, følge opp de som kommer, være den som tar vare på dem. Og jeg har fantastiske kollegaer som gjør oppgavene sine, samarbeider og bidrar til at dagene flyter framover.

Noe av det kollegaene hennes fremhever som veldig bra, er Hildegunn sine initativ til å gjøre ting sammen på fritiden.

-Jeg synes det er viktig å se hverandre uten uniformen på, bli kjent og trygg på hverandre som mennesker. Da får vi det enda bedre på jobb også, avslutter hun.

 

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?