Til hovedinnhold

Yrkesseksjon Helse- og Sosial

ArbeidsplassbesøkpåModumheimen

Tillitsvalgt Gro Nanna Hovde nr. 2 fra venstre og yrkesseksjonsleder i Helse- og Sosial Yvonne Myrvang helt til høyre i bilde, sammen med medlemmer og ansatte på Modumeimen (Foto: Yvonne Myrvang)

Styret i Yrkesseksjon Helse- og Sosial Fagforbundet Buskerud gjennomførte styremøte etterfulgt av arbeidsplassbesøk på Modum.

13.06.2024 av Astrid Solberg Isene
Sist oppdatert: 13.06.2024

Yrkessekjsonen Helse- og Sosial var den 10. juni på arbeidsplassbesøk på Modumheimen. Leder av yrkesseksjonen Yvonne Myrvang sammen med yrkesseksjonsstyre ble tatt imot av plasstillitsvalgt Gro Nanna Hovde.

De ble vist rudt på det nye bygget på sykehjemmet,  der har  blant annet en stor og fin undervisningssal/møterom.

Badene i det nye bygget har plasstillitsvalgt vært med på å utforme og . Badene er utstyrt med solide håndtak rundt i hele badet som er gode og holde i.  De tåler en vekt opp til 150 kg. Nesten alle beboerrom har takheis.

Vi var også innom dagsenteret, de ansatte som jobber på dagsenteret viste oss blant annet Sansehagen.

Vi var og på Furulund, en avdeling som ligger utenfor Modumheimen, der fikk også en omvisning og hilst på medlemmer og ansatte.

Så tok vi turen til hjemmesykepleien. Der var det også medlemmer som ønsket å snakke med oss, og vi fikk en omvisning i de flotte lokalene de har. 

I hjemmetjenesten har hver enkelt ansatt har sin sekk som de har med ut i tjenesten. Vi fikk å vite at de har fått vinterjakker, fleecejakker og joggesko. 

 

Vi takker for at vi ble så godt mottatt av tillitsvalgte og medlemmer og ansatte i Modum.

 

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?