Til hovedinnhold

Bli med på fagseminar for BPA-ere

Ofte tunge løft. Omsorg i hverdagen for brukerstyrte personlige assistenter.

Ofte tunge løft. Omsorg i hverdagen for brukerstyrte personlige assistenter. (Foto: Mostphotos)

Påmelding innen 27. oktober

27.09.2024 av Martin Halsos
Sist oppdatert: 27.09.2024

Kunnskap er makt. Yrkesseksjon Helse og Sosial Fagforbundet inviterer brukerstyrte personlige assistenter (BPA), og personlige assistenter, til digitalt fagseminar om rettigheter, plikter og muligheter i BPA-yrket. Seminaret foregår på Teams den 29. oktober fra 17.00 – 19.00.

Skredddersydd seminar

- Er du BPA-er dette seminaret skreddersydd for deg. Fagseminaret vil gi deg en trygghet i hva som forventes av deg, kompetanse om dine rettigheter og plikter i jobben, forteller Cathrin Snare, leder for Yrkesseksjon Helse og Sosial Oslo.

- Målgruppa for seminaret er personlige assistenter som jobber i BPA- ordninger, men personlige assistenter som jobber med personlig assistanse der brukerstyringa ikke er like sterk, kan også ha utbytte av dette, oppfordrer Snare.

Her kan du lese om den pågående BPA-streiken.

Om fagseminaret

Fagseminaret holdes på Teams, tirsdag 29. oktober, fra 17.00 – 19.00. Det er åpent for både medlemmer og ikke medlemmer. Og det er kostnadsfritt. Du vil få en e-post med Teams-lenke et par dager før fagseminaret.

Hege Weimand Larsen er foredragsholder. Hun har tidligere jobbet som personlig assistent og skrevet en masteroppgave om BPA. Nå jobber hun til daglig i BPA-skolen som kursleverandør og som utvikler av verktøy for god opplæring til alle som jobber med BPA.

Påmeldingsfrist er 27. oktober. Husk å bruke nettleseren til Edge, Crome, Safari eller FireFox for påmelding.

Her melder du deg på.

Relaterte artikler:

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?