Bærekraftig matomsorg i teori og praksis
Pensjonistutvalget og yrkesseksjon helse og sosial setter fokus på mat og måltider i sykehjem. Dette for å styrke den generelle kompetansen innen ernæringsarbeid, det bærekraftige måltidet og matglede. Kurset skal også gi økt fokus på ledelse, motivasjon og selvledelse for å oppnå måloppnåelse
Foreleser er Fagforbundets egen kjøkkensjef, Erlend Eliassen
Målgruppe: Ledere, sykepleiere, helsefagarbeidere, assistenter, kokker og alle som brenner for matomsorg.
Kurset er for medlemmer i Fagforbundet Innlandet og er gratis.
Innhold:
- Inspirasjon og motivasjon
- Generelt ernæringsarbeid
- Faglige tips i forhold til servering og tilberedning av måltider
- Bærekraftige måltider
- Fremheve de gode tiltakene
Påmelding skjer elektronisk på vedlagte link innen 6.desember 2021
Kontakt
Hei, jeg er Fagforbundets chatbot. Hva kan jeg hjelpe med?